Hockeyskolan
Header fro lunda indians ungdom
Streamimage

15:e December - Julavslutning i Hockeyskolan!

11 dec, 2018
Nu på lördag har vi julavslutning i Hockeyskolan, vi kör med öppen is i 3 timmar med roliga spontana övningar. Kom ner och var med så länge du vill och orkar. Fika till alla föräldrar och barn och säkert några andra överraskningar väntar. Vi startar upp igen den 5:e januari med samma tider som vanligt! Väl mött i Wallenstam!

Bauer & Intersport besöker Hockeyskolan

15 okt, 2018
Lördagen den 20:e Oktober besöker Bauer och Intersport med fina erbjudanden på Hockeyutrustning speciellt för Hockeyskolan. Det finns möjlighet att prova utrustningen på plats mellan 10.00-14.00 i Wallenstamshallen.

Hockeyskolans träningar uteblir 4:e & 6:e Oktober p.g.a NHL Matchen i scandinavium

1 okt, 2018
I samband med NHL matchen i Scandivavium den 6:e Oktober är Wallenstamshallen uthyrd från och med den 4:e Oktober, vilket betyder att veckans Hockeyskola uteblir på Torsdag och lördag. Vecka 41 kör vi på som vanligt igen, alltså den 11:e Oktober för team 11 och lördagen den 13:e för alla. Väl mött!

Hockeyskolan startade den 15:e september, men vi har löpande inskrivning under hela säsongen!

26 sep, 2018
Hockeyskolan har fått en kanonstart denna säsong, massvis med nyfikna barn och vuxna har hört av sig och även varit nere på träningen. Vill du vara med och träna ishockey med oss på lördagarna? Då är det bara att komma ner till Wallenstams hallen (Bredvid Scandinavium) på en lördag och prova på då vi har löpande registrering under hela säsongen. Vi har även låneutrustning barnen och kaffe till alla frusna föräldrar som står vid sidan om. Varmt Välkomna!

Prolympia - möjlighet att träna extra ishockey på skoltid

11 okt, 2018
Frölunda samarbetar med Bäcken och Prolympia Västra Göteborg för att kunna erbjuda ishockeyspelare en möjlighet att träna extra ishockey under skoltid. Läs mer

Planerade föräldramöten.

13 apr, 2018
Nu ligger vårens föräldramöten i Ungdoms kalender. Läs mer

SM-Slutspel på hemmaplan!

5 mar, 2018
Under helgen 9-11 mars kommer U16 inleda SM-Slutspelet 2017/2018 på hemmaplan i Frölundaborg! Ta chansen att se ungdomsidrott i toppklass under dessa 3 dagar. Klicka här för spelschema. Läs mer

Intern ledar- & föräldrautbildning, del 4

5 feb, 2018
Torsdagen den 1 mars klockan 18.00 kommer vi ha del 4 i vår interna ledar- & föräldrautbildning. Temat för kvällen är "Kommunikation & dess Konsekvenser". VI kör som vanligt i Restaurangen i Frölundaborg.

"Albert" i media

16 jan, 2018
Den läxhjälps app som vi erbjuder till våra högstadieelever i Frölunda Ungdom fick häromdagen lite publicitet i GP. Klicka här för att läsa. Läs mer
Md affisch ungdom page 001
Md mailsignatur ny
Md bauer logga
Md prolympia
Md hockeyakademin top slide
Md albert logo green grey 3x 480
Md webshop banner
Md joellhc
Md lgc
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub