Hockeyskolan
Fro lunda hc ungdom

Hockeyskolan startar upp igen - Restriktioner gäller!

Publicerad 2020-09-13 21:20
Nu kör vi igång igen, men restriktionerna från FHM gäller fortfarande. Vi kan tyvärr inte tillåta föräldrar i ishallen och detta såklart en svår sak för alla inblandade. Vi kommer att ha personal på plats för att ge era barn bästa stöd både på och utanför isen, vi kommer att sätta upp stationer med personal runt om hela ishallen och se till att alla barn får den hjälp dom behöver.

Fram till nya besked kommer så gäller följande för att vi skall klara av att hålla oss inom restriktionerna:

Vi har nya tider då ishallen öppnar senare än normalt på lördagar, fortfarande 3 ispass finns till Hockeyskolan och här behöver dela upp oss i grupper.

11.30-12.20 (Killar födda 2013 & äldre nybörjare)

12.30-13.20 (Tjejer, alla åldrar)

13.30-14.20 (Killar födda 2014 & 2015)


Vi kommer att likt andra år har närvaroregistrering samt utlåning av utrustning för dom som behöver detta. I Wallenstamshallen går vi alltid moturs oavsett om barnen behöver låna utrustning eller kommer ombytta för att hålla avstånd. Våra ledare finns med i omklädningsrummet och i båset för att kunna hjälpa och guida barnen till rätt plats. Föräldrar får vara i caféet på andra våningen under ispasset, men även här gäller det att man är noga med att hålla avstånd. Självklart stannar man hemma om man känner någon influensa liknande symptom.

Välkomna!

Md ungdom latdem 480x680
Md l bauer bw
Md webshop banner
Md prolympia
Md hockeyakademin top slide
Md albert logo green grey 3x 480
Md joellhc
Md lgc
Md ungdom biljett 500x500
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub