Hockeyskolan
Fro lunda hc ungdom

Lagbygge 2021/2022

Hur lagen fungerar i föreningen:

-Varje år under Hockeyskolan börjar vi att bygga och förbereda nästa års U9 lag (Killar) samt kommande Tjejlag som förmodligen sträcker sig över 2 åldersgrupper beroende på hur många tjejer som vill vara med och spela hockey. Detta gäller även ledarna till barnen som behöver rekryteras från föräldrarna till barnen i kommande lag.

-Tjejer födda 2013 (och äldre) kommer även att erbjudas extra träning ihop med vårat nybildade Tjejlag yngre en gång i veckan. I skrivande stund är det Onsdagar som gäller. Kontakta någon av Hockeyskolans ledare för mer information.

-Killar födda 2014 (och äldre) har en egen träning på torsdagar 16.00-17.00 där alla är välkomna att medverka på. Obs begränsade möjligheter till lån av utrustning. Kontakta någon av ledarna i hockeyskolan för mer information.

-Om vi har barn födda 2012 eller äldre som har nyligen börjat spela hockey så är även dom välkomna på denna extra träning. Här försöker vi så fort som möjligt att få dom äldre nybörjarna att komma till sina egna ålderslag. Dock inte utan att barnen själva har ambitionen och att dom känner sig redo. Här är det viktigt att ni pratar med ledarna om möjligheterna att få lite extra träningar samt hur det går till

Lagbygge   fokus r
Bygga lag 2
Md ungdom latdem 480x680
Md l bauer bw
Md webshop banner
Md prolympia
Md hockeyakademin top slide
Md albert logo green grey 3x 480
Md joellhc
Md lgc
Md ungdom biljett 500x500
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub