Team 05
Header fro lunda indians ungdom

OBS !! Ingen träning Annandag Jul !

26 dec, 2017
Fel i kalendern tidigare, nu tillrättat

Kalendern uppdaterad för vecka 1-6 samt 10

22 dec, 2017
Kalendern är nu uppdaterad för dessa veckor. Vecka 7-9 är Wallenstam upptaget av hästar och vi kommer träna i Frölundaborg, men de träningstiderna är inte klara ännu. En del av våra seriematcher är ännu inte tidssatta.

Nu närmar sig Jullovet ! Lite information

10 dec, 2017
Nu närmar sig jullovet, men vår verksamhet fortsätter i allra högsta grad. Jag kommer som tidigare sagts uppdatera kalendern från Januari och framåt så fort Ungdom gjort schemat för Wallenstam. Vi har två seriematcher kvar innan Jul: Söndag 17/12, Varberg hemma Onsdag 20/12, Stenungsund borta Om ni redan nu vet med er att er son inte kan spela någon av dessa matcher, skicka gärna ett mail till mig. Jag skulle dessutom uppskatta att få veta om ni åker iväg under helgerna, det blir lättare att planera träningarna. Seriespelet drar igång igen Söndag 7/1 då vi möter Skärgården hemma. Nästa domarinsatser är inte förrän 13/1 & 14/1. Jag kommer fortsätta kalla via mail, men kan redan nu informera om vilka killar som dömer: 13/1 - Noah och Gustav S 14/1 - Stefan och Vidar Flaggpojkandet tar nu lite uppehåll men kör igång igen 21/12. Även här fortsätter jag kalla via mail, men en försmak: 21/12 - Linus och Axel 30/12 - Rasmus och Jakob 4/1 - Johan och Olle Föräldrarepresentanterna kommer ordna en liten julavslutning för killarna av samma modell som förra året. Tack ! Vi tar den i omklädningsrummet i samband med träningen Tisdag 19/12, mellan fys och ispass. Hälsningar Jerker

Kalendern uppdaterad med träningar vecka 38-52

4 sep, 2017
Notera samlingstiderna. Vi har med några få undantag alltid fys innan träning. Tänk på fyskläder, inomhusskor och mellanmål !

Intern ledar- & föräldrautbildning, del 4

5 feb, 2018
Torsdagen den 1 mars klockan 18.00 kommer vi ha del 4 i vår interna ledar- & föräldrautbildning. Temat för kvällen är "Kommunikation & dess Konsekvenser". VI kör som vanligt i Restaurangen i Frölundaborg.

"Albert" i media

16 jan, 2018
Den läxhjälps app som vi erbjuder till våra högstadieelever i Frölunda Ungdom fick häromdagen lite publicitet i GP. Klicka här för att läsa. Läs mer

Kostinformation

8 jan, 2018
Att orka med skolan och samtidigt träna mycket kostar på och kräver att man fyller på sina energidepåer. Så därför bjuder vi nu in alla våra ungdomsspelare med föräldrar till en kostinformationsträff. Läs mer

Extra friåkning på torsdag (28/12) & fredag (29/12)

21 dec, 2017
På torsdag den 28/12 kommer det ligga en extra friåkningstimma mellan klockan 16.00-16.50 i Wallenstamhallen. Hockeyskolan har Jullov och därför öppnar sig denna möjlighet nästa vecka. Det samma gäller på fredagen den 29/12 då målvaktsträningen har fått lite julledig. Då förlängs friåkningen med 1 timma till 18.00.

Byxpool #3 på måndag v5 (29/1)

15 dec, 2017
Frölundas byxpool är öppen för alla medlemmar i Frölunda HC Ungdom. Kostnaden är 200kr/säsong och då får man låna byxor för hela säsong, det går också bra att byta de byxor man har lånat om man växer ur dem. Vi kommer ha öppet byxpoolen 4 gånger under säsongen och både uthämtning av nya lånebyxor eller byte av byxor sker vid denna dessa fyra tillfällen. Man betalar kontant eller via swish på plats första gången man nyttjar byxpoolen för säsongen för att ansluta sig. Ni som har kvar byxor från fjolåret men ej behöver byta ombeds kontakta Daniel på daniel.eriksson@frolundaindians.com för information om betalningen för denna säsong. Byxpoolens förråd hittar ni bredvid gymmet i Wallenstamhallen.
Md webshop banner
Md bauer logga
Md signatur vgoa v2
Md deelioo
Md joellhc
Md lgc
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub