Header fro lunda indians ungdom

DeeliOo - marknadsplatsen för begagnad hockeyutrustning

Publicerad 2017-05-17 09:31
Frölunda och DeeliOo samarbetar för att skapa en bättre och effektivare marknad för begagnad hockeyutrustning. Läs nedan om vilka tjänster som DeeliOo erbjuder.

Frölunda Hockey lanserar nu sin egen byt-, köp-och säljsida i ett samarbete med DeeliOo.se. Detta förenklar för många ungdomsspelare som lättare kommer att kunna fortsätta med sin hockey längre.

Vad är DeeliOo?

DeeliOo fokuserar enbart på sport och fritid. Idag är det svårt för många att hitta bra utrustning på andrahandsmarknaden. DeeliOo är också skapat av två hockey frälsta entreprenörer.

DeeliOo.se är en byt-, köp-och säljsida på nätet där Frölunda Hockey har ett eget fönster/anslagstavla för sina medlemmar. Detta gör att vi inom föreningen i en närmiljö kan skapa möjligheter till ett snabb byte eller köp. En nyhet och en unik funktion är bytesverktyget. Här kan ni välja vad ni vill ha från en annan användare på DeeliOo och föreslå ett byte. Ni kan skicka direktmeddelanden direkt från DeeliOo och slipper därmed att maila etc. Så hör går det till:

  • 1.Gå in genom att välja byt/köp/sälj på Frölunda Hockeys Ungdomssida eller direkt på w ww.deelioo.se och registrera er.
  • 2.Gå ner till "Föreningar" och sök sedan på Frölunda Hockey Club och tryck på knappen "gå med". Då kommer allt som du lägger in på DeeliOo synas på vår förenings sida och DeeliOos startsida.
  • 3.Gå in, lägg upp er utrustning och byt-, köp- eller sälj.

Tillsammans med DeeliOo kommer vi kunna skapa en aktiv andrahandsmarknad för hockeyutrustning så att fler kan fortsätta att spela längre.

Lycka till!

Linus Börjeson
Md affisch ungdom page 001
Md bauer logga
Md hockeyakademin top slide
Md ny sign
Md albert logo green grey 3x 480
Md webshop banner
Md deelioo
Md joellhc
Md lgc
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub